Εδώ θα βρεις επιπλέον υλικό από το μάθημά μας.

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017



ΓΛΩΣΣΑ : Τετράδιο εργασιών (β' τεύχος) σελίδα 7 έχουμε την άσκηση 1. Επίσης σελίδα 8 έχουμε την άσκηση 2 και σελίδα 10 έχουμε την άσκηση 4.
Γραμματική σελίδα 113 γράφουμε στο τετράδιο παράδοσης (βρίσκεται πάνω-πάνω) το πλαίσιο με τίτλο "Αντωνυμίες". Ακόμα γράφουμε όλη την σελίδα 114 και το Γ' πρόσωπο στην σελίδα 115.


ΙΣΤΟΡΙΑ : Βιβλίο μαθητή σελίδα 114 μαθαίνουμε την ιστορική γραμμή. Επίσης σελίδα 115 μαθαίνουμε το μάθημα 11 ''Ο Ιμπραήμ στην Πελοπόννησο-ο Παπαφλέσσας" και το γλωσσάρι. Ακόμα σελίδα 116 διαβάζουμε τις πηγές και σελίδα 117 έχουμε τα δύο ερωτήματα.


ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ : Φτιάχνουμε τρία πινακάκια που θα περιέχουν: το πρώτο κατοικημένες περιοχές της ερήμου της Γης, το δεύτερο πολικές κατοικημένες περιοχές και το τρίτο για τα τροπικά δάση. Για αυτές τις πληροφορίες ψάχνουμε στο βιβλίου στις σελίδες 71-75-77.

 
Την Δευτέρα λόγο της πρόβας για την θεατρική μας παράσταση, την παρακολούθηση του προγράμματος "Πειραματίξ" και τους βαθμούς του Β' τριμήνου φέρνουμε μαζί μας μόνο τα βιβλία των μαθηματικών και των γαλλικών-γερμανικών.
 
 
ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!
ΚΑΙ
ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου