Εδώ θα βρεις επιπλέον υλικό από το μάθημά μας.

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 25/9/12


ΠΡΟΣΟΧΗ!

Αύριο θα απεργήσω οπότε καλό θα ήταν να μη φέρετε τα παιδιά στο σχολείο.

Επίσης, την Πέμπτη το απόγευμα 6.30 μ.μ. σας περιμένω στο σχολείο, στην τάξη μας,  να γνωριστούμε και να συζητήσουμε για τη δουλειά μας, στην 1η συγκέντρωση γονέων.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΘΉΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΈΡΑΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΊ ΑΡΓΌΤΕΡΑ.

http://www.doe.gr/012/ap260912.pdf

4 σχόλια:

  1. Μετά την πρώτη συνάντηση γνωριμίας μας Θα ήταν περιττό και κοινότυπο να σας συγχαρώ για το ήθος, την καλλιέργεια, την παιδεία σας... Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι το πάθος σας για επιπλέον "μόρφωση" πέρα από τα κλειστά πλαίσια της στοιχειώδους εκπαίδευσης. Καταφέρατε να υψώσετε το ηθικό μας...ως γονείς να έχουμε περισσότερο ζήλο και ενεργό ρόλο στην "παιδεία" των παιδιών μας. Χαίρομαι που ο γιος μου έχει έναν εκπαιδευτικό-καθοδηγητή σαν εσάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα με την Αρετή και θα ήθελα να συμπληρώσω ότι ακόμη πιο σημαντικό είναι ότι τα παιδιά πηγαίνουν με χαρά στο σχολείο. Πρέπει να πω επίσης ότι η αλλαγή της διαρρύθμισης των θρανίων τα ενθουσίασε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ για τα σχόλια που κάνετε, η αγωνία μου είναι να μπορέσουμε να κάνουμε πράξη όλα αυτά για τα οποία μιλήσαμε και να μη μείνουν ωραία λόγια μόνο στα σχέδια. Βέβαια εξαρτάται από πολλούς παράγοντες το αποτέλεσμα. Επαναλαμβάνω πως βασίζομαι στην εμπιστοσύνη και τη συνεργασία μας. Ο Θεός ας μας δίνει δύναμη στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σίγουρα σκοπός όλων μας είναι να πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Αλλά αν δεν τους πετύχουμε όλους, δεν πειράζει. Σημασία έχει το ταξίδι, που λέει και ο ποιητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή